De unieke Basketbalclub van Groot Beersel

Basketballekes

PDF versionPDF version

Zaterdag 16 maart 2013: een datum om zeker in je agenda te reserveren!! Inschrijven!! Helpen!!

Op die dag organiseert BC Alsemberg het jaarlijkse eetfestijn met als thema  ‘Basketballekes’   - een feest voor de hele club, aanhang en sympathisanten.

Het belooft een gezellige avond  te worden waar  jullie volop de gelegenheid krijgen om te genieten van een basketballekes menu met  voor- , hoofdgerecht en dessert en drank  tegen democratische prijzen, om gewoon eens lekker te ontspannen!!

Het programma in het kort:

vanaf 17u: aperitief
vanaf 18u: keuken

Menu
Voorgerecht: Zalmballekes op een bedje van sla of Tonijnballekes met perzik op een bedje van sla ...
Hoofdgerecht: Basketballekes (2 soorten) met frietjes of  vegetarische schotel met frietjes en sla
Nagerecht: Ijsballekes ...

Prijs
slechts 12€ voor een kinderportie <12j, gewone portie 17€ (bij inschrijving /betaling voor 1 maart).
Niet vooraf besteld en dus aan de avondkassa: kinderportie: 15€, gewone portie 20€.

 

We kunnen voor volgende zaken jullie hulp gebruiken:

We animeren de avond traditiegetrouw met film en fotomateriaal.

Daarom een oproep aan een  ieder die foto- en/of filmmateriaal heeft over BBC Alsemberg (we kunnen zelfs teruggaan tot in de beginperiode) om ons vrijblijvend duplicaten en kopieën te bezorgen die de avond zelf worden getoond (digitaal of op papier). Jullie hebben zelfs nog de tijd om wat leuke foto’s of filmpjes te maken van de komende wedstrijden/trainingen.....

Een tombola zal ook  niet ontbreken  en wie hiervoor toffe prijzen en eventueel een hoofdprijs ter beschikking kan stellen, kan zeker bij ons terecht!!

Om dit in de juiste vorm te gieten heeft het bestuur een feestcomité opgericht dat uiteraard  wel wat hulp kan gebruiken de dag/avond zelf en  daarom doen wij hierbij beroep op al diegenen die zich hiervoor willen inzetten (voor meer info kunnen jullie contact opnemen met Aleida Grazzini, GSM nr. 0477 337703).

 Het welslagen van het feest zal van jullie afhangen,  komt daarom  talrijk en vergezeld van familie, vrienden en bekenden:hoe meer zielen hoe meer ‘fun’!

Het feestcomité Margo, Aleida, Kristin en Olivier

actuele nieuwsbrieven