BESTUURSMEDEDELING  BBC ALSEMBERG

19/01/2021

Beste leden en ouders,


Zoals we hadden beloofd via de website en Facebook hierbij nieuws vanuit het bestuur.


In deze moeilijke tijden is het belangrijk, vooral voor de jeugd, om contact te houden en in de mate van het mogelijke anderen te ontmoeten en dat wat ons betreft liefst via onze club en onze sportieve activiteiten.


Wat onze oudste jeugdspelers (U18-U16 en U14), onze veteranen en recreanten betreft kan dit echter nog altijd niet zonder gevaar voor verdere verspreiding van het virus dat ons nu al bijna een jaar in zijn greep houdt.


Zodra het enigszins toegelaten is zouden we toch voor de jeugdspelers (U18-16-14) een alternatief willen uitwerken dat in open lucht kan gebeuren. Dit dan in kleine groepen van maximum 4 deelnemers en met inachtneming van alle voorzorgen. Gezien de weergoden toch zullen moeten meewerken zal dit rond maart hopelijk mogelijk zijn. Jullie worden verwittigd wanneer dit zal starten.


Wat de U12 en U8 betreft liggen de zaken momenteel beter. We hebben beslist de trainingen terug op te starten en dit vanaf de week van 18 januari. De U12 zullen door Robbe Blykers worden getraind en de U8 door Gaspar Baré, dit als gevolg van de blessure van Casper Wauters.


Gezien het grootste deel van het seizoen voor iedereen in het water valt heeft het bestuur beslist het lidgeld voor het seizoen 2020-2021 te annuleren!


Dit betekent dat diegenen die het lidgeld (voor 2020-2021) reeds betaald hebben de optie hebben het lidgeld teruggestort te krijgen of het te laten staan als lidgeld voor volgend seizoen (2021-2022).

Voor diegenen die een verenigingscheque hebben ingediend zorgen we voor de terugbetaling van 10€.


Competitie zit er niet meer in voor dit seizoen (behalve dan gedeeltelijk voor de U12), maar het bestuur en de coaches zijn wel aan de voorbereiding van het volgend seizoen begonnen (o.a. opleidingen).


Wij blijven geloven in onze club en willen er alles aan doen om jullie de mogelijkheid te bieden om een mooie sport samen met jullie vrienden in een familiale sfeer te beoefenen.


Met vriendelijke groeten


Het bestuur

 
  • Facebook
  • Instagram

©2020 copyright BBC Alsemberg