top of page
HoeSpeler.jpg

HOEDIES

Wil je ook een coole hoodie 

van de club?? Klik op de info knop!!

mondm.JPG

BBCA MONDMASKERS

Spelers, supporters en sympathisanten ook

een mondmasker van de club bestellen.

Klik info voor meer info

buvet.JPG

ONTBIJT

26 jan 2020

Om het nieuwe jaar in stijl te starten zouden wij graag aan al onze spelers een gepersonaliseerd cadeau aanbieden. Daarom nodigen we jullie samen met jullie familie uit om op een matchvrije zondagochtend jullie verrassing in ontvangst te komen nemen tijdens een gezellig ontbijtbuffet.
We verwachten jullie in de cafetaria van de sporthal Kerkeveld te Beersel vanaf 10u op zondag 26 januari 2020. Voor wie mee wil ontbijten vragen we een democratische bijdrage van €10 per persoon.
Inschrijven kan via mail op events.bcalsemberg@gmail.com tot en met 13 januari 2020. Vergeet daarbij niet de naam en ploeg van de speler te vermelden en het aantal personen dat wenst aan te schuiven aan ons ontbijtbuffet. Wij kijken er alvast enorm naar uit jullie talrijk te verwelkomen en wensen jullie intussen een hartverwarmende eindejaarsperiode.

wafels.JPG

HERFSTACTIE (NOVEMBER 2019)

11/2019

Wat is er zaliger bij dit herfstweer🍁 dan een warme kop thee of koffie ☕️met daarbij een lekker wafeltje of chocola'tje ? Pure verwennerij ! Vergeet dus niet je bestelling voor onze herfstactie binnen te brengen bij je coach of in te sturen naar het feestcomité via events.bcalsemberg@gmail.com. De actie loopt nog tot midden november met levering tegen eind van de maand, net op tijd voor de examens.
We zoeken ook nog enkele enthousiastelingen voor deur-aan-deur verkoop tijdens een heerlijke herfstwandeling.
Alvast een dikke dankuwel voor jullie steun 🏀

...
bottom of page